Besök på Björnmossen.

Attraktionslagen, energi, själen, skydd , ,

Björnmossen besökte jag i går kväll för att göra ännu en speciell runläggning. Men den blev väldigt speciell, dvs inte alls, för där dök det upp en vargflock – så jag kommer att skriva lite om både vargar och björnar som kraftdjur. Jag  är väl inte direkt rädd för vargar, men är det fler har jag väldig respekt. Så jag och vovven fick göra en omväg hem med oförrättat ärende. Vid årets vargjakt försvann några vargar som brukade dra omkring här, men nya dyker upp. Verkar vara fjolåringar som söker nya revir.

Nu till vargen….som kraftdjur är den förknippad med mod, styrka och kärlek till familjen, som den gör allt för att skydda. Vargarna sägs ha kontakter med andevärlden och kunna dyka upp för att lämna ett meddelande från någon i andra dimensioner, mest en familjemedlem som lämnat.Vargen ger oss tecken pånen tillförlitlig intuition och ber dig att lyssna på våra instinkter, du är klok och uthållig med vargen som kraftdjur. Någon att lita på.

Björnen är en symbol för klokhet, mod och styrka, självständighet och kraft som helare. Som ditt kraftdjur dyker björnen ofta upp i drömmen och visar då din förmåga till självständiga beslut. Du är en kraftens och handlingens person som vet vad du vill. Den kan vara ett tecken på förändring i ditt liv – kanske att du ska ta en paus och fundera. Efter min uteblivna runläggning igår blir det nu i kväll ett nytt försök. Sista läggningen, för att få med allt jag ville, blir i morgon förmiddag vid det så kallade Gubbhelvetet – ett par mil från mig. Månne “gubbarna” ha något att berätta.

Med ljus och kärlek från Laura. Ha en fin kväll!