Be en ängel om hjälp

andligt, ärkeängel, drömmar, Eld , ,

Kanske döljer sig en ängel bakom kvinnan i den röda hatten….. Ibland känns det så. Jag tillhör de som gärna ringer en Red Hat kollega, när jag någon gång har behov av förståelse. Tro mig, det behöver vi alla någon gång, så det är ingenting konstigt. Även om jag spår mig själv ibland, så låter jag vid viktiga tillfällen också en kollega hjälpa mig. Spår jag mig själv vill känslorna gärna ta över – jag känner mig lite för väl.

Särskilt när jag spår i kort eller i eld brukar jag be en ärkeängel om hjälp. Ringer du på en tisdag, som idag, blir det ärkeängeln Samael jag ber om hjälp, den ängel som styr planeten Mars – mars är planeten som sägs styra tisdagen. Ibland tror någon att Samael är satan – det stämmer inte, men hon/han är en ängel på både gott och ont, kallas ibland åklagaren och kan uppträda både som hon eller han. Den renande eldens ärkeängel som tar bort det dåliga även om det svider.

Annars är ärkeängeln Haniel, mångudinnan, en ängel för alla dagar. Med mycket godhet, intuition och kärlek. Hon tar hand om känslor och hjälper dig må bättre. Även en healingens ärkeängel liksom Rafael – han tar hand om både allmän och alternativ medicin, konsten och det vackra i världen. Som tiderna är nu, är han alltid med på ett hörn – tar hand om förståelse mellan länder!

Rött är tisdagens färg. Kanske ett fång röda rosor, kan hjälpa till vid besvärjelser om mod, självsäkerhet, beslutsamhet och styrka. Även kärlek. Granater och rubiner är kristaller, som passar till tisdagens ritualer. Särskilt när det gäller beskydd av hemmet och även för välstånd. Så kärlek förstås.

Du kan alltid vara säker på att änglarna hör dig. Be om hjälp när du behöver det och var tydlig med dina behov. De kommer att ingripa när du ber dem om hjälp. Ibland på ett satt att det tycks som ett mirakel. Varje ärkeängel har ett speciellt område, men du kan utan vidare anförtro dig åt den ärkeängel som är deg närmast.

Med ljus och kärlek denna dag, från Laura