Bästa tarotlinjen

rådgivning, spådom,, tarot , , ,

Det är den som ger dig svaren på dina frågor. Man behöver erfarenhet och kontinuerlig, medveten träning för att tolka kortens budskap. Visst kan alla lägga tarot kort och läsa vad som står skrivet på kortet, men att tolka kortens svar på just din fråga är så mycket mer. Hur är frågan formulerad och vilket djup kan man sätta i korten. Viktigt är att när man drar ett kort att koncentrera sig på frågan och förbinda kortet med den. Online är det också viktigt att både medium och kund är koncentrerade när korten dras.

Varje kort bär på arbete, kärlek, ekonomi, hälsa och andligt. Det gäller att tolka kortet för just den situation som efterfrågas. Det finns alltid fler aspekter till kärlek, relationer, hem, arbete eller studier och annat. Det är heller ingen slump vilken siffra och vilket element som kommer upp och vilket mönster det ger med hela läggningen. När du ringer är det vanligast med 3- eller 5-korts läggningar beroende på hur komplex din fråga är. Vid mer djupgående frågor brukar jag använda läggningen det “Keltiska korset”, där man lägger 10 kort.

När jag lägger korten behöver jag alltid tid att känna in situationen och att binda ihop den samlade betydelsen. Jag behöver känna korten i handen, ett och ett – sedan alla tillsammans, samtidigt som jag känner in dina energier och de vibrationer jag får. I den så kallade lilla Arkanan med sina 4 sviter, stavar, svärd, mynt och bägare finns det 56 kort totalt. Dessa visar mest på vardagliga händelser där stavarna/elden står för arbete, svärden/luften är ditt “jag” – det mentala och din hälsa. Mynten/jorden visar på det ekonomiska och det materiella, om du står med båda fötterna på jorden. Bägaren/vattenkraften har hand om dina känslor. Kärleken, men också dina relationer till familj, vänner, arbetskamrater. Människor och djur. Som jag skrev i början innehåller alla kort svar på din fråga. Även bägaren kan ge svar på jobbfrågan.

I den stora Arkanan med sina 22 kort finns livets alla hemligheter och stora beslut. Kommer ett sådant kort upp är det en högre nivå, starka energier från alla sviter. De kan förstärka vardagshändelser, visa om du är på rätt väg eller behöver tänka om. Här kan man dra bara ett kort för att få en bild av livsvägen. Jag drar gärna 3 kort från den lilla Arkanan och “binder ihop” resultatet med 1 kort från den stora.

Att läsa av korten, är lite som att sammanställa en väderleksrapport. Ju mer information man har, desto bättre blir rapporten. Svaret som korten ger, visar hur situationen är just vid tillfället för läggningen. Korten visar också hur man kommer vidare, beroende på frågan. Men liksom vädret kan växla och en oväntad storm dra upp, likaså kan det hända något speciellt som gör att ett nytt kort borde dras. En kortläggning ger oftast bra riktlinjer, särskilt om man gör det nån gång då och då. När det gäller framtiden visar korten den närmaste framtiden, men kan visa långt tillbaka – bandom, ungdom, vuxenliv. Rätt logiskt egentligen – det som hänt sätter spår medan livsvägen framåt är planerad, men ännu utan avtryck.

För mig som hade mormor, mor och även farmor som läste i kort och själv började tidigt med kortläggningar kan jag väl säga……. Hade jag ändå lyssnat lite mer på korten. Man måste ju inte göra alla misstag själv. Men ändå, nu sedan 20 år inne på mitt fjärde äktenskap, har jag blivit något av en relationsexpert. Ring mig gärna för en tarotkorts läggning. Är jag inte inloggad går det fint att ringa vår kundtjänst och be dem skicka mig ett meddelande. Då loggar jag in så snabbt det bara går.

Med ljus och kärlek från LAURA