Att leva efter månens faser

Livsstil, Måne, självrannsakan , ,

Har för det mesta levt efter månens faser, men på sistone slarvat lite för mycket. Faktum är att mycket lyckas sämre än det brukar, så nu är jag tillbaka till livet i full  samklang med månen. Igår hade vi höstdagjämning och nu närmar vi oss också fullmånen i Väduren, som visar sig kommande fredag. En knapp vecka alltså och månens växande starka kraft gör sig allt mer märkbar. Energierna flödar, men det är också en tid för självrannsakan.

Det är rätt tid att tänka efter. Kanske har du problem eller svårigheter att lösa – nu är det rätt tid.  Den växande månen gynnar positiv utveckling. Kroppens förmåga att självläka sägs vara extra stark och det är en bra tid för magi och ritualer som förbättrar vår hälsa. Förmågan ökar varje dag, för att vara på topp vid fullmånen och några dagar därefter. Vi kommer att ha fullmånen nu i september i Vädurens tecken, ett eldtecken som gör kraften extra stark.

Månen sägs ju vara känslornas härskarinna som påverkar vår andlighet. Intuition och inlevelseförmåga är säerskilt starka framemot fullmånen och det undermedvetna låter oss minnas det förflutna med månens hjälp. Den symboliserar mystiken och det övernaturliga. Tänk på att all månmagi vid ritualer och manifestationer är mer personlig, mer för individen, än vid andra högtider. Under månen är det DU som gäller.

Hälsningar med månljus och stjärnglans