Att jobba som medium…

blog, medial , , , , , ,

det är kärlek till människor och kontakt med andar och änglar, sa min mor. Andligheten hade jag redan hemifrån. Många av dem som ringer till mig vill ha kontakt med med någon kär anhörig som gått över regnbågsbron. De har obesvarade frågor. Det är rätt olika vilken kontakt vi medium får. Nägra ser personen, andra förnimmer doft och/eller hör rösten, andra, som jag, får upp en tanke och en känsla. Det går inte inte med någon andeutfrågning, utan anden förmedlar det hon/han önskar. Jag försöker uppmuntra den jag pratar med, att känna inåt för att få svaren själv. Och att skriva upp sina drömmar. Det händer ofta att någon som lämnat oss, försöker ta kontakt över drömmen.

Mediumskap är att veta vem du är. Vad du gör och vad du kan. Jag läser också gärna i Tarotkort, eller ännu hellre i änglakort, eftersom jag har en speciell förbindelse med änglar. Jag vet att jag minst ett par gånger i livet haft änglahjälp. Jag ber ofta om ärkeänglars hjälp när jag sänder healing. Jag använder ibland kristallkula och ofta pendel. För det mesta i kombinationer. Alltid beroende på vad min kund vill veta.

Andlighet är en del av oss alla, ingen religion. Det är bara lite olika hur vi uppfattar den. Jag arbetar också gärna med attraktionslagen och med positiva energier. Jag älskar magi och ritualer. Det sägs ju, att ju mer man tror på det, desto mer hjälper det. Det gör gott. Som yogalärare arbetar jag mycket med intuition och mediterar varje dag. Eftersom jag lägger stort värde på hälsan odlar jag också mycket örter och har mitt eget häxapotek. Så, det var lite om mig, nu på årets sista timmar. Bara för att jag lovat en av mina stamkunder.

Bästa hälsningar från ditt medium LAURA