Året tar fart….. vad säger spådomen?

drömmar, förtroende, rikedom , ,

Allt känns fortfarande lugnt, men nu kort efter nymånen känns det som om vi står i startgroparna till mycket nytt. Vi önskar oss naturligtvis ett rikt liv, fyllt med kärlek, god hälsa och nog med pengar. Kanske drömmer vi om både toppjobb och den stora kärleken. Storvinst på Lotto eller full pott på Eurojackpot.  Det vore något det.

Varför inte börja med en spådom för att kolla chanserna och vägvalet i livet. Något som kan inspirera till att öppna nya dörrar, välja nya vägar. Du har mycket att välja på – större läggningar med runor eller kort – kanske i förindelse med spåkula, shamantrummor eller klangskålar. Pendel för kortare frågor där du bara vill ha ett ja eller nej. Det finns mycket att välja på. Viktigt är att det känns rätt för en själv.

Lägg gärna ner lite tid på att hitta rätt medium eller sierska. Läs igenom vad som står skrivet om vederbörande och testa gärna att ringa några olika, så förtroendet finns där innan du bestämmer dig för en längre förutsägelse. Att du tror på det du önskar är också viktigt vid dina egna ritualer. Magi blir verkningsfull när man är övertygad.

Med ljus, värme och kärlek!