April, men våren lurar oss.

drömmar, glädje, Måne , ,

Äntligen april. Nu måste det bli sommar snart! Sitter varje tidig gryning med spåkulan, drömmer om vår och frågar efter sol och värme. Hehe, den står så lämpligt i fönstret vid skrivbordet, att jag inte kan låta bli. Ska jag tro på kulan är våren snart i full blom. Det “snöfyllda” som stiger i kulan minskar för varje dag och små gula gnistor dyker upp, väldigt lovande.

Vaknade nu på söndagsmorgonen till en stjärnklar himmel och en starkt växande måne. Vi väntar ju på fullmånen i Vågen, på torsdag den 6 april klockan 06.37. En fullmåne som gjord för att balansera och reda ut eventuella kärleksproblem – den visar sig med Venus som planethärskare. Det blir lättare att se vad som väntar. Vi blir mer optimistiska, positiva och även mer toleranta, så tiden är perfekt för att ordna relationsproblem. Över huvud taget blir vi under den kommande perioden fyllda med energi och det händer mycket under kort tid.

Den växande halvmånen de sista dagarna innan den går i full gör att kraften stiger. Månens dragningskraft är enorm. Både kroppens och själens förmåga att läka är extra stark. Passa på att tända rökelse med magiska örter för hälsa och kärlek och tänd djupt rosa eller gröna ljus. Välj den färg som känns rätt för det du vill stärka, vita eller bivaxljus passar för alla magiska önskningar! Då blir det alltid rätt.

Med ljus, kärlek och önskan om en fantastisk vår, från Laura