Ängel på besök…

Uncategorized

Ibland har man känslan av att en ängel är nära. Det kan vara vara fjädrar du hittar på promenaden. Speciella dofter eller musik du tycker dig höra i bakgrunden. Kanske ett oväntat telefonsamtal. För det mesta är det sånt som dyker upp helt oväntat, som tyder på änglabesök. Det finns tre olika sorters änglar. Ärkeänglarna är de andeväsen, som är starkare och har mer krafter än andra. Skyddsänglarna vakar över oss under vår tid här på jorden. De försöker skydda oss mot ont och ger oss ibland tecken som kan vara svåra att märka. Därför ska vi vara uppmärksamma på eventuella varsel som de sänder. Så har vi jordänglarna. De har ofta vårdande yrken och sätter sig själva åt sidan för att hjälpa andra. Dalai Lama, Mathama Gandhi och Moder Theresa är exempel.

Vår skyddsängel är den ängel, som vi oftast märker av. Kanske hittar du inte bilnycklarna när du ska till ett viktigt möte. Senare får du veta att det varit en olycka på vägen dit. Skyddsänglar kan vi byta några gånger i livet och vi kan till och med ha fler. Behoven kan ändras eller så är vi riktigt oförsiktiga under en tid. Så glöm inte att be dina änglar om hjälp. Be änglarna att komma till dig i drömmen för att ge dig budskap. Ha gärna en drömfångare över sängen. Just mellan sömn och vakenhet brukar du kunna uppmärksamma änglarna. Det kan blixtra till och du ser plötsligt ett ljus i rummet. Eller du vaknar upp av att hela rummet är fyllt av ljus.

Ängeln kan dyka upp när du har det speciellt svårt. Då är det för det mesta en ärkeängel. De har alla speciella uppgifter och kan vara på flera platser samtidigt. Om du har ett speciellt problem, vänd dig då till den ärkeängel som har de passande uppgifterna. Ärkeängeln Mikael är den främste ängeln, ljusets ängel, som står för sanning och hederlighet. Han ger dig beskydd och säkerhet när du är utsatt för fara. Han kan också hjälpa dig när du behöver självförtroende. En annan ärkeängel, som just i dessa tider ofta kommer till hjälp är Rafael. Förutom det vackra i livet, konst, musik, sång och skapande är just han ärkeängeln för både traditionell och alternativ medicin. Kanske ett tecken på, att vi ska lita på den traditionella medicinen, men inte utesluta hjälp från alternativ medicin som stöd. Han helar kränkta och sjuka och och är en av de änglar som hjälper till vid healing. Till allt detta verkar han också för samförstånd och samarbete mellan länder. Vet några jag skulle vilja tipsa om honom.

Hälsningar med ljus, värme och kärlek från Laura.