Alltid en ängel vid din sida

andligt, ärkeängel, förtroende , ,

En ängel eller kanske två som väntar på din bön eller fråga finns alltid tillgängliga. Var du än är och vad du än gör, kan du vara säker på en sak. Du har en ängel vid din sida, som du kan vända dig till om livet känns svårt. En av de sju ärkeänglarna kan säkert ge dig en knuff i rätt riktning. Be utan krav och låt din ängel sköta det på sitt sätt.  Ängeln vet alltid vad du behöver bäst. Du kan till och med be den ängel som har hand om det du behöver mest. Googla dig gärna fram på ordet ärkeängel så hittar du den du behöver.

Eller fråga mig när vi pratas vid. Du behöver heller inte vara rädd att ängeln du väljer är upptagen. Änglarna är ljusvarelser, energier, som kan vara på flera platser samtidigt. Har skrivit om detta tidigare, men en liten påminnelse kan vara på plats i vår något turbulenta tid. Många frågar hur man kan veta om man har kontakt med en ängel. En svagt förnimmbar känsla att någon är i närheten. En blixt med ängelns färg eller ett annat tecken dyker upp. En fjäder, ett oväntat möte, något med förbindelse till frågan. Ibland kommer känslan inte genast utan man kan behöva be ett par gånger, men var säker att du är hörd.

Ett bra sätt att få kontakt är under meditationen, när du är avslappnad och ditt sinne tillgängligt. Du får både ljus och kärlek, när du som bäst behöver det. Lär dig ta kontakt och du kommer att känna tryggheten att aldrig vara ensam, du har alltid det bästa stöd du kan få.

Med ljus och kärlek från Laura