Adventstider…..

Uncategorized , , , ,

Redan till kommande helg har vi första advent. Första ljuset tänds och nedräkningen börjar. Det är något speciellt varje gång. Det ligger magi och kärlek i luften. På något vis tycks alla människor bli snällare framemot jul.

Nu närmar sig julen med stormsteg och många som ringer börjar redan fråga hur julen kommer att se ut. Det är förståeligt, eftersom mycket är annorlunda i år. Men också mycket svårare. De som ringer i gryning eller skymning brukar jag föreslå en 3- korts läggning kombinerat med att spå i kristallkula. Från och med 1 advent brukar jag lägga änglakort istället för de vanliga tarotkorten. Mina områden är känslor, relationer, jobb, pengar och hjälp med att tyda dina drömmar. Jag ger också gärna tips om ljusmagi och ritualer vid olika månfaser. Vill du veta vilka örter som hjälper för och emot vad, så är jag rätt person.

Många har till och med börjat packa in julpaket. Inte jag, jag brukar fråga och försöka klura ut vad släkt och vänner önskar. Och vips är det dagen före julafton. I år har jag bestämt mig för klara av alla inköp före 2 advent. Mer än tidigare blir det också att jag beställer över nätet. Och som vanligt blir det mycket julkransar, örtteer, doftpotpurrier och många, många lyckoljus. Egengjorda ljus med torkade örter o blommor o kryddor. Julen är ju en dofternas högtid.

Hälsningar och önskningar om en härlig adventstid från Laura.