Äntligen normaltid..

Uncategorized , , , ,

Natten som var, blev ju klockan tillbakaställd till normaltid, så natten var lång. 2 timmar extra. Vädret är inte snällt. Nu växlar det mellan dimma, regn och snö. De fina färgsprakande höstpromenaderna verkar gå mot sitt slut. Tråkigt, då vi har både allhelgonahelgen och Halloween framför oss. Det är inomhusliv, levande ljus och magi vi behöver efter kortkorta höstpromenader. Det går ju bra när det småregnar, men nu öser det ner.

Magiska moment med varm kakao eller hett te och nybakade scones. Det är mysfaktorn som räknas den här tiden på året och den behöver vi. Den här tiden på året, minns vi de kära vi förlorat. Vi lägger energier på att släppa taget. Hitta inre harmoni.och balans igen. Det är svårare än annars i nu coronans år, när många förlorat sina föräldrar och vänner i denna hemska pandemi, som ännu inte är över. Det är nu vi ska smycka gravarna med kransar och vackra kransar och blommor. Jag kommer på alla helgons dag, skicka distanshealing till de som önskat.Har plats att lägga till et par personer till, så det är bara att säga till när du ringer. Jag ber ärkeängeln Azarel om hjälp, om du vill ha något särskilt budskap framfört.

I månaden oktober år har vi en andra fullmåne den 31/10. Och det på alla helgons dag. Mot slutet av veckan skriver jag lite om magi och ritualer inför Halloen, häxornas helg,hehe. Under alla helgons dag och allhelgonadagen minns vi de själar som gått över regnbågsbron och vi smyckar deras platser med kransar och blommor. Det brukar vara på lördag eftermiddag, I år krockar det lite med Halloween, som firas på fredag eftermiddag/kväll. Kanske mer barnens fest, med häxor, troll och spöken. Och “bloddrypande döingar”. Söndag kommer sen allhelgonadagen, lite som juldagen. En lugn dag,

LJUS OCH KÄRLEK från LAURA.